петък, 11 октомври 2013 г.

Спестете пари от зимно отопление чрез една нова технология - а именно пелетните камини.

Зимата идва, а  есента е в разгара си, наложително е да се за  мислим  сериозно как трябва да сеотопляваме през този сезон.  С какво можем да се топлим, колко ще ни струва, колко ще е ефикасно.

Камини на пелети - економични и екологични уреди за отопление

Важно е какъв уред ще използваме за отопление през студената зима.
Камините на пелети предлагат решение за отопление през зимата.  Те са ефективни заради горивото, което използват, а именно - пелети. Това са малки цилиндрични парченца дървесина, съставени от естествени дървесни материали, които се използват за изгаряне в камината. Предимството на  тези камини е високото КПД на изгаряне на пелетите, пълната автоматизация на камината, автоматизация на процесите на горене и почистване. Камините на пелети са красиви и имат възможност за слагане в живущо помещение. По този начин уютът на живия пламък прави от къщата дом. 

Камина на пелети за отопление

Те са разработени така, че да удовлетворяват вашите изисквания.Високото  КПД на изгаряне на пелети,  пълната им автоматизация на процесите на горене и почистване, и пълната им програмируемост ги прави лесни за употреба.  Моделите които съществуват са най-разнообразни.  Като започнем с различните групи - водна риза, въздушна риза или въздушна риза - канализирани, преминем към  различните материали –с томана, керамика (майолика), вермикулит, чугун и завършим с тяхната форма и цвят. Тук можете да откриете модели за вашия дом - Камини на пелети Kuoreterm

2 коментара:

  1. камини цени4 юни 2014 г. в 0:30

    Страхотно е че се измислят все нови и новите технологии,които са в полза за нашият бюджет, като ще плащаме по малко за електричество, а ще сме получили по добро отопление.Статията вие страхотна. Важно е да се съобразим с това, което предлага пазара на отоплителни тела, многообразието от камини за жилището е достатъчно добро, така че разположението и избора биха могли да бъдат напълно индивидуални. Вече има всякакви материали, които биват изработени поръчковите камини , но дори и да не си направим по поръчка има толкова голям избор на готови, общо взето само трябва да решим и да си купим, това е.

    ОтговорИзтриване
  2. Точно това смятаме с моето семейство тази година да постигнем или по точно се надяваме, че така ще ни излезе по евтино зимното отопление, от което всеки има нужда. Не може при толкова минусови градуси да не се пали каквото й да е било, за да се постигне една температура, която позволява нормално съжителство. Статията ви е доста интересна и се радвам, че ни пишете, този тип камини смятам, че ще стават все по търсени.

    ОтговорИзтриване