понеделник, 20 януари 2014 г.

Предимства на нискотарифните авиокомпании

Променящата се икономика донесе огромна промяна в самолетните операции в цяла България като въздушния транспорт става все по-достъпни. Бюджет туристи , които по-рано са избрали влаковете над полети, вече могат да изберат за пътуване със самолет , без притискане техните колове . Статистиката показва, че делът на нискотарифните превозвачи ( LCCS ) се е повишила значително през последните години , главно заради корпоративни туристи се изместват към LCCS заради забавянето на икономическия растеж . В опит да се върне на тези клиенти , авиационните оператори са въвели нискотарифни авиопътища. Пълен услуги превозвачите имат никакъв начин да намали цените си , което означава, че единствената стратегия е да се започне полети през цялата икономика или преместване полетите си за крилото на ниска цена . Въпреки това движение изглежда да бъде от полза за потребителите като по-долу.

Евтини трансфери от летища

Най-голямото предимство на нискотарифните авиокомпании е , че общата потребителя или по-скоро бюджета пътешественик може да очакваме с нетърпение да пътуват по въздух. Пътуването със самолет вече не е мечта за обикновения човек . Ниски разходи за въздухоплавателни услуги не включват скъпи украшения , като например безплатна храна и напитки. Вместо това , клиентите могат да закупят техните храна и напитки на борда. Те имат широка гама от вегетариански и не- вегетариански предмети , закуски и напитки, за да избирате. Някои авиокомпании дори позволяват на пътниците да носят храната си заедно . Нискотарифните авиокомпании също така позволяват на клиентите да получите ниски цени под премиум марки . Много оферта хвърляте услуги, включително климатизирани автобуси да изпълняват своите клиенти до въздухоплавателното средство.

Бърз и лесен превоз до морски курорти

Въпреки, че често авиатор ползи не се предлагат с всички LCCS , някои Airways предоставят следните предимства , позволявайки на клиентите да печелят мили и да ги откупи лесно. Въпреки че повечето авиокомпании премия се фокусират върху градовете метро , LCCS предоставяме на въздуха свързаност към двустепенна градове. Службите на цялата икономика на LCCS покриват къси маршрути , включващи градове като Пловдив, София, Варна, в допълнение към големи градове като София, Пловдив, Варна и Бургас. В действителност , тази инициатива на ниска тарифа въздухоплавателните услуги е нова тенденция в индустрията на авиокомпаниите. И все пак още едно предимство е, че потребителите могат да резервират билети онлайн . Те може да се сравни цени на билетите и да научат разликата в цената , за да оптимизират своите икономически ползи. Те могат да използват онлайн портали за резервация , заплаща и отпечатате своите билети в минута . Мобилни опции за продажба на билети са допълнително удобство , тъй като потребителите могат да резервират билети и проверка на състоянието на полет в движение.

Ниски цени за автобусни превози до морето - Слънчев бряг, Златни пясъци, Албена, Ахелой, Балчик, Бургас, Варна, Елените , Св Влас, Созопол и др.

Според авиационни прогнози , нискотарифните превозвачи в България ще поеме повече от половината от пазарния дял на вътрешния . Недостатъците на бюджета въздушния транспорт са няколко . Например , клиентите могат да имат да се правят компромиси с някои крак пространство поради по-скоро , натъпкани седалки и луксозни услуги. LCCS може да не позволяват гъвкаво транзит между различни авиокомпании , или носители . Въпреки това , предимствата са повече от недостатъците , както се вижда от бързото темпо, с което LCCS са набира своя пазарен дял. С две думи , нискотарифните авиокомпании предлагат качествено обслужване , надеждни операции и стандартни услуги .

Няма коментари:

Публикуване на коментар