вторник, 23 април 2013 г.

Собствена фирма с евро пари по евро програми

Напоследък има все по-големи субсидии които се отпускат дори и за частния сектор , но е учудващо колко малко от тях се усвояват и се използват от фирмите и гражданите в България. Причината за това е утежнения режим , който отказва хората решили да се възползват от европейските субсидии.

Това са изготвянето на бизнес план и създаването на фирма , което е задължително условие за кандидатстването по евро програмите. Това е свързано с не малка първоначална инвестиция за   повечето хора и ги кара да се откажат още в самото начало без дори да пробват дали ще имат късмет в бизнес начинанието , което са надявали да осъществят.

Добре е да се знае обаче ,че има и решение на този проблем - като например от следната новина : Регистрация на Нова Фирма - Направи Си Сам , научаваме ,че вече не е толкова скъпо и трудно човек да създаде собствена фирма и да изготви бизнес план с който да кандидатства по Европейските програми. Така все повече хора ще имат възможност да осъществят идеите си и да подпомогнат развитието на икономиката в страната. Защото нестабилното положение в България в момента се дължи именно на лошото моментно състояние на малкия и среден бизнес.

Няма коментари:

Публикуване на коментар